Every dog deserves a good home               
 
 

Adoptiehonden

Onze adoptiehonden ziet u hieronder. Heeft u interesse in een adoptiehond of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier met vermelding van de naam van de hond.

Heb je hieronder (nog) niet jouw maatje voor het leven kunnen vinden maar wil je onze rescuers toch helpen? Kijk dan eens op onze 'Doneren' pagina voor meer informatie.


Voor meer foto's, klik op de foto

Winter (in Nederland)

Meet Winter!! Deze knappe jongen is 1 jaar oud, gecastreerd, 45 cm hoog en logeert in Noord-Holland.
Winter is een hele vriendelijke en vrij rustige hond, die ontzettend goed met (kleine) kinderen kan omgaan. Met andere honden en katten ook geen problemen.

Winter houdt van wandelen, zoekt graag een rustig plekje om te slapen maar kan ook ontzettend lekker spelen met de andere honden of met een balletje.

Winter is op zoek naar een baas die hem nog het een en ander wil leren, en waar hij de rest van zijn leven mee mag wandelen, spelen en knuffelen. Stuur dan een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Bloom (nog in Italië)

Deze knappe meid is samen met haar zusje bij Concetta gekomen. Ze zijn geboren in februari en mogen al naar Nederland reizen.

Een lieve mevrouw had het nestje gevonden en meegenomen naar haar bloemenwinkel, waar ze beschermd zijn opgegroeid. Zelf houdt ze twee pupjes, voor de andere twee meisjes zoeken we een lief baasje.

Bloom is een lieve en speelse pup. Ze gaat graag op onderzoek uit en komt af en toe even een knuffeltje halen. Ze kan prima met andere honden, katten en ook met kinderen. Bloom zal prima passen in een fijn gezin waar er naar hartelust met haar gespeeld en gewandeld kan worden.

Wil je haar een thuis bieden of tijdelijk opvangen?  Stuur dan een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Nerone (nog in Italië)

Dringend hulp gezocht voor lieve Nerone. Hij werd op straat gevonden, samen met het nest van Liv en Elio.  Of hij de papa is weten we niet, maar het zou heel goed mogelijk zijn.

Hoe veel pech kun je hebben? Eerst word je al zonder pardon op straat gezet, en dan word je ook nog naar de slechtste shelter in de regio gebracht…. Nerone huilt de hele dag in de shelter. Hij wil zo graag weer bij iemand horen. Hij kan niet tegen het leven in een klein hok zonder enige aandacht.

Nerone is maar 50 cm groot en geschat op 2 jaar oud. Als hij naar Nederland komt is hij gecastreerd en getest op leishmania en erlichia.
Nerone is lief en vriendelijk, en speels van karakter.

Natuurlijk moet hij nog veel leren, maar dat wil hij graag doen voor een nieuwe baas! Wie heeft een plekje voor deze lieve jonge hond? Heb jij een plekje voor hem of kan je tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Vida (in Nederland)

Vida is een lieve, rustige en aanhankelijke hond van 1 jaar oud.
Ze logeert in een gastgezin in Drunen en doet het daar heel goed. Ze houdt van mensen en van kinderen.
Als er nieuwe mensen komen moet ze wel even de tijd krijgen om rustig kennis te maken en te wennen, maar dan is het ook helemaal goed.
Katten zijn geen probleem, ze is zindelijk en loopt prima mee aan de lijn.

Ze vindt het heerlijk om naar buiten te gaan, en ligt of speelt ook graag in de tuin.
Vida is gesteriliseerd, ongeveer 50 cm hoog en heeft een heel zacht en vriendelijk karakter.

Wie, wie, wie heeft er een plekje voor dit lieve meisje??
Als je wil gaan kennismaken, stuur dan een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Arthur (gereserveerd)

Deze knappe jongen werd langs een drukke weg uit de auto gegooid.
Gelukkig voor hem vond onze rescuer hem kort daarna en zij heeft hem mee naar huis genomen.

Arthur is een Epagneul Breton oftewel een Bretonse Spaniël. Hij is ongeveer twee jaar oud, is inmiddels gecastreerd en negatief getest op leishmania en erlichia.

Arthur is een vriendelijke en vrolijke jongen, die helemaal gelukkig wordt van een beetje aandacht en een aai.
Hij is ongeveer 45/50 cm hoog en kan goed met andere honden en katten omgaan. Andere mensen vindt hij helemaal leuk en als hij mee mag wandelen dan is hij super blij!! Natuurlijk moet Arthur nog het een en ander leren, maar zijn karakter is goed en zacht.Voor meer foto's, klik op de foto

Boef (nog in Italië)

Leuke Boef is op zoek naar een thuis.
Boef is geboren in december en zal een mooi middenmaatje worden.
Hij is aanvankelijk een beetje verlegen naar nieuwe mensen, maar met een beetje tijd en geduld wordt het je beste vriend. Met andere honden is hij juist heel sociaal.

Hij houdt van samen spelen, samen stoeien en samen dutjes doen.
Boef is een vriendelijke en lieve hond, die wel even zal moeten wennen aan het leven in ons drukke Nederland.
Wat natuurlijk heel iets anders is dan het leven in een opvang in de bergen. Maar Boef is nog jong en wil graag leren. Boef hoopt op een fijne nieuwe familie om lange wandelingen mee te gaan maken.

Kan je niet adopteren? We zoeken eventueel ook tijdelijke opvang. Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Gimi (nog in Italië)

Mama Gimi werd met haar 10 pups gedumpt in de velden rond Vibo Marina. We weten niet hoe lang ze buiten gezworven heeft, maar gelukkig is ze gevonden en naar een van onze rescuers gebracht. Eén pup heeft het niet overleefd, de andere 9 heeft ze goed en geduldig grootgebracht.

Nu is het tijd om voor Gimi zelf ook een nieuw thuis te zoeken.
Ze is ongeveer 2 jaar oud, 57 cm hoog en inmiddels gesteriliseerd en negatief getest op leishmania en erlichia.

Gimi is een lieve labrador-mix, met een geduldig en goedig karakter. Ze is gek op kinderen en kan ook goed met andere honden en katten.
Gimi is rustig en houdt van knuffelen en een beetje persoonlijke aandacht.
Ze zal het goed doen in een familie.

Heb jij een plekje voor haar of kan je tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Biondo (gereserveerd)

Deze knappe kleine man is helemaal klaar voor een eigen thuis.

Biondo was een van de zeven pups van een niet te grote mama. De mama is inmiddels gesteriliseerd en blijft bij haar baasje. De andere pups hebben een huisje gevonden in Italië.

Biondo is een heerlijke stoere knuffel pup. Hij loopt tussen de grote honden door en speelt met alles en iedereen.
De verwachting is dat hij uitgroeit tot een hond van rond de 15 kg, een mooi middenmaatje dus.Voor meer foto's, klik op de foto

Whoopi (in Nederland)

Een hele bijzondere en knappe dame. Haar mooie sprekende kop, zachte krulvacht, volle staart en slanke lange poten maken haar een prachtige en unieke hond. Haar karakter is net zo mooi; ze is heel sociaal en speels naar andere honden, groot of klein. Ze is zachtaardig en kan lekker komen knuffelen. Naar nieuwe mensen of lawaaiig verkeer is ze soms nog wat onzeker maar is daar goed in te begeleiden.

Whoopi is in haar gedrag nog een grote pup, heel speels en maakt soms sprongen als een lammetje. Ze is volledig zindelijk, kan prima mee in de auto en goed even alleen thuis zijn. Whoopi heeft wel een andere stabiele en speelse hond in huis nodig. Als ze je eenmaal kent wil ze ook met jou spelen en knuffelen maar een andere hond is voor haar ultiem geluk om mee te dollen. En het helpt haar om door haar onzekere momentjes heen te komen. Ze is 1 jaar oud, gesteriliseerd en 65 cm hoog.

Voor Whoopi zoeken we een ervaren baasje met een stabiele en speelse hond. Ze kan prima met kinderen en met katten geplaatst worden.
Whoopi past niet in een drukke stad of een appartement .

Ze logeert op dit moment in Zeeland. Heb je interesse? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Pépé (gereserveerd)

Kleine Pépé werd gevonden op het strand. Inmiddels zit hij al lekker veilig bij alle andere pups in de opvang, en kan hij spelen en stoeien naar hartelust.

Pépé is een lieve, aanhankelijke en ook enorm opgewekte en actieve jongen. Hij houdt wel van een beetje rennen, spelen en balletjes halen.
Pépé kan genieten van lekkere kriebel op zijn buikje en wordt dan helemaal chill.
Hij zal een kleine middenmaat worden, we gokken ergens tussen de 35 en 45 cm hoog.voor meer foto's, klik op de foto

Mannie (gereserveerd)

Mannie is een knappe pup uit een nestje van vier. Ze zijn geboren eind december / begin januari en zullen uitgroeien tot een “labrador-formaat”.
Mama is inmiddels gesteriliseerd en heeft een thuis in Italië gevonden.

Mannie is een leuke, onderzoekende dame. Ze houdt van spelen, eten en lekker rondsnuffelen.
Ze kan heel goed met alle andere honden overweg, vindt het fijn om een aai en een knuffel te krijgen en hoopt op een fijne toekomstige familie.Voor meer foto's, klik op de foto

Ellie (in Nederland)

Mooie Ellie is een van de twee meisjes uit het nestje van vier. Ze zijn geboren eind december / begin januari en zullen uitgroeien tot een “labrador-formaat”.
Mama is inmiddels gesteriliseerd en heeft een thuis in Italië gevonden.

Ellie is 4,5 maand oud, heeft een heel vriendelijk en zacht karakter. Ze is zeker geen haantje de voorste maar juist een bescheiden hondje. Ze moet natuurlijk na die lange reis nog aan alles wennen in ons drukke Nederland.

Ze zal een grote middenmaat gaan worden van rond de 25 kg. Ellie houdt van spelen, van kroelen en van slapen in het zonnetje.

Wie kan dit meisje haar nu echte forever home bieden? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Wendy (nog in Italië) en Catharina (gereserveerd)

Deze twee leuke, vrolijke en enthousiaste meisjes van 9 maanden zijn op zoek naar hun forever home.
Ze zijn achtergelaten in een kartonnen doos in een klein dorp, slechts een dag of 15 oud. Ze zijn met de fles grootgebracht en zitten nu sinds kort in een opvang.

Het zijn Jack Russels en ze zijn vriendelijk, speels en actief! Heb je interesse of kan je tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Loui (nog in Italië)

Loui en Zack werden samen gevonden langs de straten van de stad. Of het broertjes zijn weten we niet zeker, maar ze zijn wel even oud.
Inmiddels zijn ze anderhalf jaar oud.

Loui is een mooie, vriendelijke en rustige hond. Hij komt graag een aai halen, maar treed niet op de voorgrond. Hij kan goed met andere honden overweg en kwam bij ons, vreemde mensen, ook even lekker kroelen.
Loui is ongeveer 60 cm hoog. Hij is gecastreerd en klaar om te reizen.

Hij moet natuurlijk nog veel leren, dus hij hoopt op een lieve en geduldige familie. Wil jij hem een thuis bieden of kan je hem tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Zack (nog in Italië)

Zack en Loui werden samen gevonden langs de straten van de stad. Of het broertjes zijn weten we niet zeker, maar ze zijn wel even oud.
Inmiddels zijn ze anderhalf jaar oud.

Zack is een heerlijke jongen.
Hij is lief, vriendelijk, en snakt naar wat liefde en een aai. Hij kwam onbevangen naar ons toe (vreemden voor hem) en we konden hem lekker knuffelen. Zack kan goed met andere honden overweg, met katten is onbekend. Hij is gecastreerd, negatief getest voor leishmania en
zeker 60 cm hoog.

Zack wil graag een baas die hem alles wil leren. Samen op cursus, samen wandelen, samen spelen.
Met een beetje geduld en liefde wordt dit echt een fantastisch vriendje!

Wil jij hem een thuis bieden of kan je hem tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Osvald (nog in Italië)

Osvald is 3 a 4 jaar oud en een vriendelijke en zachte hond. Hij is op straat gevonden en naar een (niet zo beste) shelter gebracht. Deze knappe jongen wil heeeel graag uit de shelter weg.

Hij is super lief, wil heel graag een beetje liefde en aandacht en is zo blij als hij even uit zijn hok mag.
Hij is ongeveer 57 cm hoog en is gecastreerd.
Kijk nou die lieve ogen, zo’n hond gun je toch ook een fijn leven met een lekkere mand in plaats van een betonnen hok?

Ben jij zijn nieuwe baas of tijdelijke opvang? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Happy (in Nederland)

Lieve Happy is 1 van de negen puppy’s van de moeder die op straat gevonden werd met haar nestje.

Happy is, zoals zijn naam al zegt, een heel tevreden en happy jongen.
Als hij op z’n tijd een aai krijgt, zijn bakje eten en een lekker plekje om te slapen vindt hij alles goed. Hij kan graag met zijn broertjes stoeien of fijn samen met Paky een dutje doen. Deze lieve jongen zal het goed doen in een gezin.

Ze zijn geboren eind november en zullen uitgroeien tot honden tussen de 55-65 cm groot. Wil jij het baasje van Happy worden?  Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Sneezy (in Nederland)

Dit fluffy kereltje is een van de negen dwergen🫣 Ze blijven geen dwergen, de verwachting is dat ze uitgroeien tot honden tussen de 55 en 65 cm. Mama is een Labrador mix en de papa onbekend, maar vermoedelijk een maremma mix.

Sneezy is een heerlijke pup, sociaal, speels, vriendelijk en zacht en hij deelt graag een kusje uit! Ook bij ons (voor hem onbekend) kwam hij even lekker kroelen.
Dit nest is geboren eind november, dus eind maart mogen ze naar Nederland reizen.
Hoe fijn is het als er dan een baasje op Sneezy staat te wachten?

Ben jij zijn nieuwe baas? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Sleepy (in Nederland)

Sleepy is een van de negen dwergen🫣 en de kleinste van het nest. Ze blijven geen dwergen, de verwachting is dat ze uitgroeien tot honden tussen de 55 en 65 cm. Mama is een Labrador mix en de papa onbekend, maar vermoedelijk een maremma mix.

Sleepy is een super lieve pup. Hij zit het liefste op je voeten, beter nog, op schoot. Ook vreemde mensen vindt hij leuk. Met andere honden gaat hij prima en ook kinderen gaan goed. Hij is aanhankelijk, trouw en leergierig.
Dit nest is geboren eind november, dus eind maart mogen ze naar Nederland reizen.

Sleepy hoopt dat er dan ook voor hem een forever home zal zijn. Ben jij zijn nieuwe baas of tijdelijke opvang? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Bashful (gereserveerd)

Lieve Bashful  is 1 van de negen puppy’s van de moeder die op straat gevonden werd met haar nestje. De mama is een Labrador kruising en de papa is onbekend, maar hoogstwaarschijnlijk een maremma-mix.


Ze zijn geboren eind november en zullen uitgroeien tot honden tussen de 55-65 cm groot.
Bashful heeft het meeste weg van een Labrador. Hij is goedig, lief en slim. Hij vindt alles goed en iedereen lief.
Hij is speels, sociaal naar honden en mensen en een lekker chille jongen.Voor meer foto's, klik op de foto

White (nog in Italië)

White is een van de negen dwergen. Het blijven alleen geen dwergen, de verwachting is dat ze uitgroeien tot honden tussen de 55 en 65 cm.
Mama is een Labrador mix en de papa onbekend, maar vermoedelijk een maremma mix.

White is echte knuffel. Zacht en aaibaar, lekker rustig en relaxed.
Hij is vriendelijk en lief. Hij speelt en stoeit graag met de andere pups en het is een slimme jongen die zich snel zal aanpassen in Nederland.
Dit nest is geboren eind november, dus eind maart mogen ze naar Nederland reizen.
White zou dan heel graag naar een eigen veilig mandje gaan.

Ben jij zijn nieuwe baas of tijdelijke opvang? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Grumpy (nog in Italië)

Knappe Grumpy  is 1 van de negen puppy’s van de moeder die op straat gevonden werd met haar nestje. De mama is een Labrador kruising en de papa is onbekend, maar hoogstwaarschijnlijk een maremma-mix. Ze zijn geboren eind november en zullen uitgroeien tot honden tussen de 55-65 cm groot.


Grumpy is gelukkig helemaal niet grumpy maar een heerlijke en lieve pup. Een van de kleinere van het nest, kortharig dus meer de labrador kant. Hij is geduldig en een beetje afwachtend, maar kan echt genieten van even spelen of een aai.
Hij zal zijn toekomstige familie heel gelukkig gaan maken.

Wil jij het baasje van Grumpy worden of kan je tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Willie (gereserveerd)

Maak kennis met knappe Willie!
Vastgebonden aan een paal is hij gevonden….😔

Zo heb je een baas, en zo zit je in een kennel met nog 249 andere honden. Hij kent de commando’s af, zit en poot!

Willie kan prima met andere honden overweg, is vriendelijk en geniet van een aai! Hij is 2 jaar oud, gecastreerd, negatief voor leishmania en ongeveer 50 cm hoog. Willie is een superslimme jongen en kan goed omgaan met kinderen en met volwassenen.
Voor meer foto's, klik op de foto

Sprite (gereserveerd)

Sprite is een van de drie vrolijke zusjes die lekker rondhuppelen bij Concetta in de opvang. Ze zijn geboren in december en worden een mooie middenmaat, zo rond de 50 cm denken we.

Sprite is een blij, sprankelend en superlief meisje. Speels, sociaal en dol op mensen en op contact. Ze kan echt genieten van een aai. Sprite is geen haantje de voorste, maar komt wel graag overal even kijken…Voor meer foto's, klik op de foto

Phoebe (gereserveerd)

Knappe Phoebe is een lief meisje van 2 jaar oud. Ze is 60 cm hoog en een slanke dame van 18 kg. Ze is gesteriliseerd en klaar voor een nieuw huisje.

Phoebe haar nieuwe thuis staat het liefst in een dorp of in ieder geval op een rustige plek. Een of meerdere honden in huis zou fantastisch zijn, want Phoebe voelt zich thuis bij andere honden (en katten). Een thuis zonder kinderen (of oudere kinderen) is het fijnste en een tuin is een pre!

Phoebe is ontzettend lief, speels, grappig en een echte knuffel. Naar nieuwe mensen toe is ze wat onzeker, maar als ze even tijd krijgt komt ze al snel snuffelen en is het goed. Ze gaat ontzettend graag mee wandelen in de bossen, en met een 3-meter lijn trekt ze nauwelijks.Voor meer foto's, klik op de foto

Eli (nog in Italië)

Knappe Eli is ongeveer een jaar oud en is helemaal alleen gevonden op straat.


Het is een lief, beetje voorzichtig hondje wat toch wel heel graag een aaitje en wat aandacht krijgt. Ze is 52 cm hoog en gesteriliseerd.
Eli is duidelijk gedumpt door haar vorige baasje en hoopt nu op een veilig nieuw thuis.


Ze is vriendelijk en zacht en kan heel lief spelen met de pups.
Lieve Eli moet nog veel leren maar het is een slim meisje, dus dat komt helemaal goed! Wil je meer informatie over deze knapperd? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres. Voor meer foto's, klik op de foto


Rex (gereserveerd)

Rex is een van de 7 puppy’s die gevonden werden in de velden rond Vibo Valentia. Super mooie hondjes, vrolijke rakkers.
Rex heeft een zachte en half-langharige vacht. Hij is een blije en nieuwsgierige jongen, die graag bij een lieve familie heel veel wil leren. Hij is lief en vriendelijk en kan goed overweg met andere honden. 

Rex zal waarschijnlijk een middenmaat van 20 - 30 kg worden.


Voor meer foto's, klik op de foto

Billy (gereserveerd)

Billy is een van de 7 puppy’s die gevonden werden in de velden rond Vibo Valentia. Super mooie hondjes, vrolijke rakkers.

Billy speelt graag met zijn broertjes en zusjes en is ook dol op een aai van zijn verzorgers. Hij heeft een heel lief koppie en een zacht karakter. Hij is sociaal, aanhankelijk en een slimme jongen! Billy zal waarschijnlijk een middenmaat van 20 - 30 kg worden.E-mailen
Map