Every dog deserves a good home               
 
 

Adoptiehonden

Onze adoptiehonden ziet u hieronder. Heeft u interesse in een adoptiehond of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier met vermelding van de naam van de hond.


Voor meer foto's, klik op de foto

Igor

Igor en zijn broertje Ivan zijn twee knappe jachthond-beagle-mixjes. Ze zijn geboren in november en logeren al een tijdje bij een lieve Italiaanse mevrouw thuis. Helaas kan zij ze niet lang meer houden en dus proberen we een baasje voor ze te zoeken.

Het zijn twee vriendelijke broertjes van ongeveer 45 cm hoog. Ze lopen in de tuin samen met de loslopende kippen en de katten. Ze zijn vriendelijk, speels en en vinden alles en iedereen aardig.
Ze moeten natuurlijk nog veel leren, maar daar zijn het dan ook pups voor.
Igor is ietsje kleiner dan Ivan, terwijl Ivan weer iets meer afwachtend is dan Igor.


Heb jij een plekje voor Igor of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Ivan

Ivan en zijn broertje Igor zijn twee knappe jachthond-beagle-achtige mixjes. Ze zijn geboren in november en logeren al een tijdje bij een lieve Italiaanse mevrouw thuis. Helaas kan zij ze niet lang meer houden en dus proberen we een baasje voor ze te zoeken.

Het zijn twee vriendelijke broertjes van ongeveer 45 cm hoog. Ze lopen in de tuin samen met de loslopende kippen en de katten. Ze zijn vriendelijk, speels en vinden alles en iedereen aardig. Ze moeten natuurlijk nog veel leren, maar daar zijn het dan ook pups voor.
Igor is ietsje kleiner dan Ivan, terwijl Ivan weer iets meer afwachtend is dan Igor.

Heb je interesse in deze knapperd of kan je haar misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Lilly

Knappe Lilly is nu 4 maandjes (juni) oud en weegt pas 5 kg. Samen met haar broertje was ze gevonden en naar de shelter gebracht.
In Italië werd ze geadopteerd, maar de mensen vinden het teveel werk en dus ging ze weer terug naar de shelter🥲

Lilly kon niet meer wennen en huilde aan een stuk door. Onze rescuer heeft haar mee naar huis genomen en daar gaat het nu heel goed met Lilly. Ze speelt met de andere opvang pups en gaat mee wandelen.


Lilly is geboren in feb en zal naar verwachting een bescheiden middenmaatje worden van 12-15 kg. Ze is helemaal klaar om te reizen dus ze kan al snel naar Nederland komen.

Heb jij een plekje voor Lilly of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Nugget

Nugget is de enige jongen uit dit nestje van vijf. De mama van deze leuke pups werd vergiftigd, maar gelukkig konden de pups op tijd gered worden. Ze zijn nu in de opvang en worden daar goed verzorgd.

Nugget is een stoere knul die ook voorop loopt in het ontdekken van alle nieuwe dingen. Hij komt een aaitje halen, speelt met de grote honden, is super sociaal en een blije gup.
We denken dat ze zo groot zullen worden als hun moeder, zo’n 18-22 kg en rond de 45-50 cm hoog. De vader is onbekend, dus het is maar een schatting. Nugget is geboren in februari en mag reizen in juni.

Heb je interesse in dit mannetje of kan je hem misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Fudge

Leuke Fudge is een van de meisjes uit dit nestje van vijf. De mama van deze mooie pups werd vergiftigd, maar gelukkig konden de pups op tijd gered worden. Ze zijn nu in de opvang en worden daar goed verzorgd.

Fudge is een heerlijk nieuwsgierig meisje. Ze loopt graag met de verzorger mee als die de andere honden eten gaat geven. Ze vraagt af en toe een aaitje, kan goed overweg met alle andere honden en is lief en zacht van karakter.
We denken dat ze zo groot zullen worden als hun moeder, zo’n 18-22 kg en rond de 45-50 cm hoog. De vader is onbekend, dus het is maar een schatting. Fudge is geboren in februari en mag reizen in juni.

Heb je interesse in deze knapperd of kan je haar misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Toffee

Deze leuke pup heet Toffee, een van de 4 meisjes uit dit nestje van vijf. De mama van deze mooie pups werd vergiftigd, maar gelukkig konden de pups op tijd gered worden. Ze zijn nu in de opvang en worden daar goed verzorgd.

Toffee bekijkt alles graag even van een afstandje. En als ze dan gewend is, dan komt ze ook dichterbij. Nieuwe dingen zijn een beetje spannend, maar als ze ziet dat het goed is, dan is ze een lieve knuffel pup.
We denken dat ze zo groot zullen worden als hun moeder, zo’n 18-22 kg en rond de 45-50 cm hoog. De vader is onbekend, dus het is maar een schatting. Toffee is geboren in februari en mag reizen in juni.

Heb je interesse in deze knapperd of kan je haar misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Caramel

Caramel is een van de meisjes uit dit nestje van vijf. De mama van deze mooie pups werd vergiftigd, maar gelukkig konden de pups op tijd gered worden. Ze zijn nu in de opvang en worden daar goed verzorgd.

Caramel is een heel lief en zacht meisje. Nog een klein beetje verlegen, maar dat gaat steeds beter. Ze houdt ontzetten van knuffelen, maar kan ook lekker onbesuisd spelen met haar broer en zusjes.
We denken dat ze zo groot zullen worden als hun moeder, zo’n 18-22 kg en rond de 45-50 cm hoog. De vader is onbekend, dus het is maar een schatting. Caramel is geboren in februari en mag reizen in juni.

Heb je interesse in deze knapperd of kan je haar misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Bella

Deze lieve schat van 4 jaartjes oud verdiend echt een fijn huisje. Altijd zat ze alleen in een klein buitenhok.
Ze kreeg wel goed te eten, maar nooit eens rennen, nooit spelen met andere honden of eens een goeie knuffel.

Nu zit ze bij onze rescuer en daar kan ze lekker rennen en spelen met de andere honden. Ze is super lief, geduldig, leergierig en heeft een heel zachtaardig karakter. Ze is een labrador-cane corso mix maar niet zo groot. Ze is zo rond de 50/55 cm hoog.
Bella is gesteriliseerd en negatief getest op leishmania.

Wie heeft een plekje voor deze fantastisch lieve hond. Of wie kan haar misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Levi

Levi en zusje Lena werden in slechte conditie gevonden langs de weg. Uitgehongerd, bang en nat werden ze meegenomen naar onze rescuer. Daar mochten ze eerst een tijdje rustig bijkomen van alle avonturen en genieten van een bak eten elke dag.

Met de goede verzorging en het eindeloze geduld van onze Concetta zijn het nu leuke en gezonde pups geworden.
Levi is 4 maandjes oud, hij zal gaan uitgroeien tot een middenmaat hond van 18-20 kg. Hij is nog een beetje verlegen naar vreemde mensen, maar hij speelt graag met de andere pups of komt een aaitje halen bij Concetta. Hij is vriendelijk en vrij rustig.

Levi mag reizen in juni. Heb jij een plekje voor Levi of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Nougat

Nougat is een van de mooie puppy’s van de moeder die vergiftigd werd. Gelukkig zijn de pups op tijd gered en die huppelen nu dan ook vrolijk door de opvang. Ze moeten nog een beetje wennen en zijn nog wat terughoudend naar mensen, maar dat wordt elke dag beter.

Nougat is de kleinste van het stel. Een mooi, zachtaardig meisje.  Ze is lief, wacht rustig op haar beurt en is dol op een knuffel.
Ze zullen waarschijnlijk een mooi middenmaatje gaan worden, zo rond de 50 cm hoog. De pups zijn geboren eind feb en mogen reizen in juni.

Voor Nougat zoeken we een lief baasje die haar alles wil leren of, een tijdelijk gastgezin! Bij interesse of voor meer informatie; stuur dan een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Ferdi

Ferdi komt uit een nest van 6….6 leuke en vrolijke reutjes. Ze zijn geboren op straat en nu zijn ze veilig en goed verzorgd in de opvang. Het zullen middelmaat honden worden van zo rond de 20 kg, ongeveer 50 cm hoog.


Ze maken de boel lekker onveilig met z'n zessen. Het stoeit en rent en speelt…. maar ze willen toch ook allemaal heel graag een eigen baasje.


In juni is hij 4 maanden oud en dan mag hij naar Nederland komen. Heb jij een plekje voor deze knapperd of kan je misschien

tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Eric (gereserveerd)

Eric komt uit een nest van 6….6 leuke en vrolijke reutjes. Ze zijn geboren op straat en nu zijn ze veilig en goed verzorgd in de opvang. Het zullen middelmaat honden worden van zo rond de 20 kg, ongeveer 50 cm hoog.
Ze maken de boel lekker onveilig met z'n zessen. Het stoeit en rent en speelt…. maar ze willen toch ook allemaal heel graag een eigen baasje.Voor meer foto's, klik op de foto

Raf

Raf komt uit een nest van 6….6 leuke en vrolijke reutjes. Ze zijn geboren op straat en nu zijn ze veilig en goed verzorgd in de opvang. Het zullen middelmaat honden worden van zo rond de 20 kg, ongeveer 50 cm hoog.


Ze maken de boel lekker onveilig met z'n zessen. Het stoeit en rent en speelt…. maar ze willen toch ook allemaal heel graag een eigen baasje.
Raf is een echte Italiaanse knapperd en een charmeur. Met zijn leuke koppie krijgt hij alles voor elkaar. Hij is lief en kan goed met andere honden overweg. Hij moet nog veel leren, en kan niet wachten totdat hij met zijn baasje aan de slag kan.

In juni is hij 4 maanden oud en dan mag hij naar Nederland komen. Heb jij een plekje voor deze knapperd of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Renzo

Renzo is een van de knappe reutjes uit een nestje van zes.
Ze zijn geboren op straat en nu zitten ze veilig in de opvang.
Het zullen middelmaat honden worden van zo rond de 20 kg, ongeveer 50 cm hoog.


Ze maken de boel lekker onveilig met z'n zessen. Het stoeit en rent en speelt…. maar ze willen toch ook allemaal heel graag een eigen baasje.

Renzo lijkt ontzettend op broertje Mike. Hij is ook net zo vrolijk en net zo ondeugend. Spelen is het leukste wat er is, zeker met de oudere honden. In juni is hij 4 maanden oud en dan mag hij naar Nederland komen. Heb jij een plekje voor Renzo of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Mike

Mike komt uit een nest van 6….6 leuke en vrolijke reutjes😱
Ze zijn geboren op straat en nu zitten ze veilig in de opvang.
Het zullen middelmaat honden worden van zo rond de 20 kg, ongeveer 50 cm hoog.

Ze maken de boel lekker onveilig met z'n zessen. Het stoeit en rent en speelt…. maar ze willen toch ook allemaal heel graag een eigen baasje.
Mike is een echte blije pup. Speels, sociaal en nieuwsgierig. Hij moet nog alles leren maar is een slimme jongen.

In juni is hij 4 maanden oud en dan mag hij naar Nederland komen. Heb jij een plekje voor deze knapperd of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Benny (gereserveerd)

Knappe Benny is een stoer reutje uit een nestje van 6. Ze zijn gevonden in de velden rondom Vibo Marina.
Nu zitten ze veilig in de opvang, waar ze een dak boven hun hoofd hebben en elke dag te eten krijgen.

Benny is een lieve, ondernemende pup. Stoeit en speelt graag met zijn broertjes en zusjes of gaat op onderzoek uit.
Hij heeft een lekker zacht vachtje en zal uitgroeien tot een volwassen hond van ongeveer 18-20 kg.Voor meer foto's,  klik op de foto

Nina

Knappe Nina is 4 maandjes oud.

Ze is samen met haar broertjes uit de auto gezet langs een drukke weg. Helaas hebben de broertjes het verkeer niet overleefd, maar Nina is gelukkig gered en naar de opvang gebracht.

Ze heeft veel weg van een beagle en zal zo rond de 10-12 kg gaan worden.
Nina is een vrolijke en speelse pup, helemaal blij als hun “speeluurtje” in de puppy wei weer is aangebroken. Dan gaat ze lekker ravotten en rennen met de andere pups en daarna tevreden een dutje doen in het zonnetje.

Nina zou heel graag bij een fijne familie gaan wonen. Die tijd hebben om lekker met haar te wandelen en te spelen en de liefde en het geduld om haar alles te leren en met haar te knuffelen.

Kan en wil jij Nina een fijn nieuw leventje geven? Stuur dan een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Rocky (gereserveerd)

Deze kleine man is bijna een jaartje oud. Hij kwam binnen in de shelter samen met zijn broertje, maar die is al geadopteerd. Helaas bleef Rocky achter.

Het is een heerlijke kleine boef!! Weegt maar 5 kg en lijkt op een Jack Russeltje. Hij is lekker speels, actief en enthousiast.
Hij kan prima overweg met andere honden. Rocky is gecastreerd en negatief getest voor leishmania.
Voor meer foto's, klik op de foto

Sean

Deze twee broertjes Sean en Sonic zitten samen in de kennel. Ze zijn bijna 5 maanden oud en veeeel te jong om in een shelter te zitten😢
Een pup hoort lekker te kunnen spelen, door het gras te rennen en heel veel te knuffelen.
Dus zoeken wij een goed thuis voor ze!

Sean is vriendelijk, een beetje terughoudend bij onbekenden en hij kan goed samen met andere honden. Bij een lieve en geduldige familie zal hij zich vast gaan ontwikkelen tot een fantastische gezinshond.

Heb jij een plekje voor deze knapperd of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje naar het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Sonic

Deze twee broertjes Sonic en Sean zitten samen in de kennel. Ze zijn bijna 5 maanden oud en veeeel te jong om in een shelter te zitten😢
Een pup hoort lekker te kunnen spelen, door het gras te rennen en heel veel te knuffelen. Dus zoeken wij een goed thuis voor ze!

Sonic is een super leuke, knappe jongen. Speels en vrolijk, blij met een knuffel.
Stoeit graag met zijn broertje en heeft een zachtaardig karakter. Natuurlijk moet hij nog alles leren, dus zoeken we een baasje die graag met deze slimme jongen aan de slag wil!

Heb jij een plekje voor knappe Sonic of kan je misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Mika

Mika is een lieverd. Ze logeert bij een Italiaanse familie totdat we een baasje voor haar kunnen vinden.
Mika is een middenmaatje die geboren is in mei ‘22. Ze is lief, rustig en een beetje afwachtend.

Ze vindt het heerlijk om met een baasje te wandelen of te spelen.

Heb jij een plekje voor dit meisje? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Vieri (gereserveerd)

Vieri en broertje Bobo (gereserveerd) zijn ongeveer 4 maandjes oud. Toen ze gevonden werden en naar de opvang gebracht waren ze er slecht aan toe. Maar nu zijn het kleine stoute kaboutertjes.

Foto's maken is een heel ding, want ze staan geen seconde stil. Ze zijn lekker energiek, speels en houden van stoeien met de andere pups.

Ze moeten nog aan heel veel dingen wennen maar ze zijn nog jong.
Ze blijven klein…maximaal 10 kg is de schatting. Op dit moment lijken ze op een soort teckel…langer lijf met korte pootjes.

Was je al langer op zoek naar een klein hondje? Hier zijn ze!
Voor meer foto's, klik op de foto

Peter

Deze prachtige Maremma-jongen is gevonden op straat. Helemaal alleen. De dierenarts heeft onze rescuer gebeld en zij heeft hem opgehaald. Peter is ongeveer 6 maanden oud en al een flinke jongen.😊

Hij is vriendelijk en rustig. Hij gaat goed met de andere honden. En hij moet snel een baasje krijgen, want dit zijn geen honden voor in een hok😢

Een Maremma is een trouwe, zelfstandige, rustige hond, die een consequente opvoeding nodig heeft die met zachte hand gegeven wordt. Hij heeft wel een plekje met een tuin nodig, want ze liggen ook graag buiten. Vaak zijn de grote honden rustig in huis en lekker actief tijdens de wandeling.

Peter mag in mei reizen.

Wil je meer informatie of kan je Peter misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Macha

Macha is een lieve, knappe meid van 2 jaar oud. Ze is van straat gehaald, waar ze broodmager alleen rond zwierf.
Ze is nu veilig in de opvang, maar veel liever zou ze bij een baasje zijn.


Macha is vriendelijk en zachtaardig, en kan goed overweg met de andere honden in de opvang. Bij nieuwe mensen of nieuwe situaties moet ze even wennen maar past zich al snel aan. Macha houdt van spelen en van rennen, en zou het liefst een baasje hebben die lekker veel met haar naar buiten gaat of een leuke cursus met haar wil gaan doen.

Ze is gesteriliseerd en negatief getest voor leishmania.

Macha is helemaal klaar voor een nieuwe familie en mag naar Nederland zodra we een plekje voor haar hebben.


Dus heb je een mandje klaarstaan voor deze mooie meid? Of kan je haar misschien tijdelijk opvangen? Voor meer informatie stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Alice

 

Twee zusjes van 8 maanden oud.

Uit een slechte shelter gehaald met de hoop op een beter leven voor ze. Maar het lijkt wel of niemand ze ziet….😢

Ze zitten bij een van onze rescuers thuis. Ze zijn een kleine middenmaat, nog geen 10 kg.

Ze zijn vriendelijk, speels en goed met anderen honden en mensen.


Wie geeft deze meisjes een kans? Of kan misschien gastgezin worden? Voor meer informatie stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Emma

Twee zusjes van 8 maanden oud.

Uit een slechte shelter gehaald met de hoop op een beter leven voor ze. Maar het lijkt wel of niemand ze ziet….😢
Ze zitten bij een van onze rescuers thuis. Ze zijn een kleine middenmaat, nog geen 10 kg.
Ze zijn vriendelijk, speels en goed met anderen honden en mensen.


Wie geeft deze meisjes een kans? Of kan misschien gastgezin worden? Voor meer informatie stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Alessandra

 Van alle honden die wij zelf hebben mogen leren kennen en knuffelen in Italië, is Alessandra toch wel de liefste, de speciaalste en de geweldigste..


Een groot moederhart. Puppy’s van een ander nest zonder moeder, mochten gewoon met haar eigen puppy’s meedrinken. Ze had gelukkig ook melk genoeg. Alessandra speelt met de kleintjes, en speelt met de groten. Maar het liefst gaat ze op zoek naar eten, dat is haar passie…eten! Alles wat niet goed weggezet wordt is niet veilig voor haar. Zo heeft ze al menig keer Concetta’s lunch opgegeten of een zak brokken buit gemaakt. Ze is oneindig lief, en rustig. Als ze maar eten krijgt, is ze tevreden met een lekker plekje om te slapen.

Alessandra heeft het niet gemakkelijk gehad in haar 4-jarige leventje. Ze heeft maar 1 oog, en wat er gebeurd is weet niemand. Maar met dat ene oog doet ze het prima!


Ze heeft ook een lichte vorm van Leishmania, wat goed te behandelen is met slechts 1 pilletje per dag. Alessandra verdiend na alles nu een goed leven. En dus gaan we voor haar op zoek naar iemand die haar dat kan en wil geven.


Wil je meer informatie of kan je Alessandra misschien tijdelijk opvangen? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Noir

Voor deze lieve jongen (mix cane corso) zoeken we een baasje of een gastgezin.

Bij zijn vorige baas zat hij aan de ketting. Dag en nacht, in de kou en in de hitte. Door ondervoeding als pup is hij vrij klein gebleven. Toen hij bij de rescuer kwam was hij broodmager, en van het altijd buiten zijn in regen en kou had hij allemaal open en ontstoken plekken op zijn huid en ook een lichte vorm van leishmania. Dit wordt prima onderhouden door 1 tablet per dag.

Hij is ongeveer twee jaar oud en lief voor mensen en kinderen. Hij loopt keurig aan de lijn en houdt ervan om met een balletje te spelen.
Noir zou het goed doen bij een baas zonder andere honden of katten, iemand die wat ervaring heeft met honden en veel liefde en geduld heeft voor deze lieverd.

Kan je hem misschien tijdelijk opvangen of een nieuw leven geven? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Indigo

Een van de 6 vrolijke pups die op dit moment 4 maanden (maart) oud is en bij Concetta in de opvang zit.
Het zijn stuk voor stuk blije hondjes, heerlijk speels en actief. Ze proberen allemaal om een aai van Concetta te krijgen en dagen de grotere honden uit om te spelen.

In mei is Indigo naar Nederland gekomen en zit je nu bij een van onze gastgezinnen in Nederland.
De verwachting is dat het middenmaat honden gaan worden…ongeveer 50 cm.

Voor meer informatie stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Fiocco

Deze mooie ijsbeer is onze Fiocco, nu 7 maanden oud. Samen met Noé en Dalila liep hij door de velden te zwerven.

Fiocco is de rustigste van de drie, een vriendelijke, goedmoedige hond. Hij bekijkt alles graag op z’n gemakje of gaat er eens relaxed bij liggen. Hij vindt het heerlijk om eens goed geaaid te worden en kan daar ook echt van genieten.

Fiocco zou heel graag een baasje krijgen die echt tijd en aandacht voor hem heeft, en met hem gaat wandelen en spelen. Fiocco mag al snel naar Nederland komen.

Wil je meer informatie? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.


Voor meer foto's, klik op de foto

Noé

Deze mooie fluffy jongen is ongeveer 7 maanden oud. Samen met Fiocco en Dalila liep hij door de velden te zwerven.
Noé heeft wel wat weg van een beertje.

Hij is lief en knuffelig, heel geduldig en zachtaardig.
Spelen doet hij graag samen met de andere hondjes, en hij is elke keer weer blij als hij uit zijn box mag om een wandelingetje te maken.

Voor Noé zoeken we een lieve geduldige baas die hem helpt wennen in Nederland, met hem op cursus gaat en lekker met hem gaat wandelen en spelen.

Wil je meer informatie? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Aladino

Aladino is een prachtige, lieve, rustige grote jongen. Samen met zijn moeder Foglia werd hij gevonden en naar de opvang gebracht.
Als een pup kwam hij binnen….en hij zit er nog steeds. Tijd om hem daar proberen weg te halen!!

Aladino is lief en geduldig. Hij houdt van knuffelen en ook bij onbekende mensen gaat hij om een aaitje vragen. Hij kan prima met andere honden, zowel met reutjes als teefjes. Het is een gewoon een vriendelijke grote reus! Een echte knuffelbeer🥰
Hij verdient echt een fijn thuis met een lieve baas en kinderen zijn ook geen probleem. Aladino wil wel graag een huis met een tuin, want hij is gewend om veel buiten te zijn.
Hij is ongeveer 65/70 cm hoog en zal zeker 30-35 kg gaan wegen. Aladino is gecastreerd en negatief getest op leishmania en erlichia.

Wil je meer informatie over deze fantastische hond? Voor meer informatie stuur een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Reya

Reya is een lieve, vrij rustige, 5 maanden (febr. '23)  oude pup. Ze heeft een heerlijk zacht fluffy vachtje en leuke flapperoortjes.
Reya is goed met andere honden en houdt van mensen. Ze is speels, vriendelijk en slim.

Ze moet natuurlijk nog veel leren en zal moeten wennen in Nederland, maar met een beetje geduld en een boel liefde wordt dit een echte vriendin voor het leven!

Heb je interesse, wil je meer info of kan je tijdelijk opvangen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of naar ons emailadres.Voor meer foto's, klik op de foto

Clelia

Een lieverd, dat is Clelia. Ze is de mama van ons “snack-nest” die inmiddels alle 6 geadopteerd zijn en een goed huisje gevonden hebben. Nou hun mama nog, zij verdient ook een fijne plek.

Ze heeft haar pups op straat gekregen en werd kort daarna gevonden en in veiligheid bij de rescuer gebracht.
Nu haar pups allemaal weg zijn is Clelia erg eenzaam en verdrietig. Ze is ontzettend lief, aanhankelijk en rustig. Ze houdt van mensen en van knuffelen. Clelia is negatief getest op leishmania en erlichia. Ze is pas 3 jaar oud, gesteriliseerd en is ongeveer 60 cm hoog.

Clelia wil heel graag een familie die met haar gaan wandelen en haar knuffelen. Die een lekkere tuin hebben waar ze in het zonnetje kan liggen dutten. En waar ze de liefde krijgt waar ze zo’n behoefte aan heeft, want nu kwijnt ze een beetje weg😢😢

Wil je Clelia een nieuw leven geven? Of kan je haar tijdelijk opvangen? klik hier of neem contact met ons op via adoptie@pawsrescueteam.nlVoor meer foto's, klik op de foto

Orion

Orion zat al een tijdje in een kennel in Italië. Eind mei hebben wij Orion naar Nederland gehaald en verblijft hij nu bij een van onze gastgezinnen.

Orion is 6 jaar oud en een mooi middenmaatje met een prachtige vacht.

Hij speelt graag met andere honden, ze zijn dol op hun verzorgers, en luistert al goed.  Aaitjes en knuffels, daar kan hij  niet genoeg van krijgen.

Wij hopen voor hem op een lieve familie die heerlijk met hem gaat wandelen in de bossen en op het strand. Die hem met liefde wil overladen en alle jaren in de kennel doet vergeten. Want dat is toch wat elke hond verdiend.

Heb je interesse in Orion of wil je meer informatie, klik hier of neem contact met ons op via adoptie@pawsrescueteam.nl


Voor meer foto's klik op de foto

Dewi

Dewi en broertje Dexter liepen samen zomaar langs de drukke straat in Vibo Marina. Een kennis van onze rescuer pikte ze op en bracht ze in veiligheid bij haar. Nu krijgen ze eten en een plekje om te slapen, elke dag een knuffel en kunnen ze lekker spelen met de andere hondjes. Dexter heeft inmiddels zijn gouden mandje in Nederland gevonden maar Dewi zit nog steeds bij onze rescuer.

Dewi is een verlegen meisje die graag de kat uit de boom kijkt. Onbekende mensen vind ze nog een beetje spannend en blijft dan liever op een afstandje.  Ze is sociaal naar de andere honden en gaat graag samen met ze op onderzoek uit.

We verwachten dat Dewi gaat uitgroeien tot een goeie middenmaat hond, beetje labrador formaat.

Heb je interesse in Dewi of wil je meer informatie? Laat het ons dan weten via het contactformulier of ons e-mail.

E-mailen
Map