Every dog deserves a good home               
 

Ons team


Wim Slager

Wim Slager

Taken Voorzitter, screening, nazorg

Baasje van Floki, Kyra, Dani, Missy & Roos

Wie ben ik Hoi! Mijn naam is Wim Slager en ik ben de voorzitter van Stichting Paws Rescue Team. 17 jaar lang al trots baasje van meerdere honden. In september 2020 hebben wij via Filos Dog Rescue een rescue hond uit Griekenland geadopteerd, onze Floki. Na een oproep van een collega stichting die op zoek was naar chauffeurs voor ritten naar Italië aangegeven te hebben, in geval van nood, ooit wel een keer een rit te willen doen, zat ik drie weken later in de bus naar Italië om rescue hondjes op te halen. Wat gaf dat een ongelooflijk goed en voldaan gevoel, al die hondjes die naar een goed huis gingen. In januari 2021 ging ik voor de tweede keer naar Italië. Bij aankomst zijn we gelijk gaan helpen bij de bevalling van een hond. Wat een bijzondere en indrukwekkende ervaring was dat. En wat een klik was er direct met de moederhond Kyra. Die was zo speciaal, dat we besloten haar te adopteren. Of eigenlijk, Kyra besloot dat wij haar zouden adopteren. Als een schaduw volgde ze mij overal, als ik in Italië was. Aangezien het zo’n bijzondere en unieke ervaring was, besloten wij om ook een pup van haar te adopteren, dochter Dani. Met een griekse puber, een moeder en een Italiaanse puber dochter, was dat een grote uitdaging. Maar het was het meer dan waard! Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. Na 7 keer in 9 maanden tijd naar Italië te zijn geweest hebben we besloten om Stichting Paws Rescue Team op te richten, om zo een nog groter bereik te krijgen om nog meer honden te kunnen redden en een nieuw huis te geven die ze zo verdienen. En de ritten blijf ik ook zeker doen! Want ‘Every dog deserves a good home”

Mariska Slager

Mariska Slager

Taken Website, manusje van alles

Baasje van Floki, Kyra, Dani, Missy & Roos

Wie ben ik Hi allemaal, hier de vrouw van. Een klein beetje de aanstichter voor de liefde van honden in ons gezin. Al bijna 20 jaar heb ik rashonden of honden uit Nederlandse asiels gehad. Ik heb mij verdiept in verschillende trainingsmethodes van honden en ben ik vrijwilliger geweest in een dierenasiel. De gedachte om een hond uit het buitenland te halen was er wel maar om een of andere reden nooit gedaan. En toen kwam onze Floki op ons pad. Spannend want een zwerfhond uit het buitenland is toch iets anders dan een hond uit Nederland. Maar o wat hebben wij het getroffen met onze Griekse god. Door het leuke contact met deze organisatie zijn we in contact gekomen met een andere organisatie die met name puppy’s opvangt vanuit Italië. Het enthousiasme van het team van mensen in Nederland en het vele goede werk wat daar ter plaatse wordt gedaan werkte zeer aanstekelijk en nu help ik waar nodig is een handje bij Paws Rescue Team.

Brenda Zaal

Brenda Zaal

Taken Duizendpoot

Baasje van Pip

Wie ben ik Hallo allemaal ik ben Brenda. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met een andere stichting, omdat ik al heel lang op zoek was naar een leuk klein hondje. Uiteindelijk heb ik een rescue hondje (Pip) uit Roemenië geadopteerd, die sinds augustus 2021 bij ons is. Door de adoptie ben ik geïnfecteerd geraakt met het virus van het redden van hondjes vanuit het buitenland. Ik heb mij meteen aangemeld als vrijwilliger. Daar heb ik samen gewerkt met Wim, Sandra, Sarah, Naomi en Mariska. Ik ben in de gelukkige omstandigheid geweest om een mooie trip naar Italië te maken om daar hondjes op te halen en naar hun nieuwe baasjes te brengen in Nederland. Het is onbeschrijflijk hoe dit voelt. Wat een indrukken maak je daar mee. En dan al die blije gezichten als je de adoptant hun nieuwe huisgenoot overhandigd. Nu is Wim ook een eigen Stichting begonnen en nu help ik Wim met alle liefde om de hondjes naar Nederland te halen en een nieuw liefdevol huis te geven. Jullie kunnen mij aan de telefoon gaan krijgen voor de nazorg. Niet van schrikken hoor, klinkt heel heftig, maar dit is gewoon om te horen hoe het met de hondjes en de adoptanten gaat en vragen of zij hulp met iets nodig hebben. Nu we wat meer vrijwilligers hebben kunnen wij ook langzaam gaan denken aan het werven van sponsors voor benodigdheden waar wij onze rescuers in Italië mee kunnen helpen. Je kan dan denken aan het aanschrijven van bedrijven of zij willen sponsoren maar bijvoorbeeld ook particulieren die bijvoorbeeld lijnen, tuigjes, voer, kussens, dekens etc. die jullie niet meer gebruiken willen schenken. Wij zorgen er dan voor dat deze spullen bij de rescuers in Italië terecht komen.

Sarah Kraakman

Sarah Kraakman

Taken Duizendpoot

Baasje van Scottie en Luuk

Wie ben ik Hoi, ik ben Sarah. Ik heb Wim leren kennen via de stichting waar hij net als ik een tijdje chauffeur was. Samen met Jannis (mijn vriend) en onze honden Scottie en Luuk wonen wij in Eindhoven. Mijn moeder heeft haar hond via de stichting, en zo kwam ik ook in aanraking met de rescue hondjes uit Italië en met de mensen achter de organisatie. Helemaal aangestoken met de rescue-koorts en geïnspireerd ben ook ik gaan helpen bij deze stichting. Toen ik mijn eerste trip naar Italië maakte zag ik Luuk en was op slag verliefd! Het voelt goed om wat voor de rescuers en de hondjes te kunnen betekenen, en als ik zie hoe de hondjes hier in Nederland helemaal opbloeien en een fantastisch leven gaan hebben dan ben ik blij dat ik daar een klein beetje aan mee heb kunnen helpen. Voor Paws Rescue Team ga ik gewoon voor de helpende handjes. Daar waar ze extra hulp nodig hebben, daar zet ik me graag voor in. In de hoop dat we dan weer een aantal zwerfhonden meer een goed thuis in Nederland hebben kunnen bieden. Ik vind het fantastisch dat Wim zijn eigen stichting heeft opgericht en ben blij daar aan mee te kunnen helpen!

Michielle Gomez

Michielle Gomez

Taken: Huisfotograaf

Over Hi! Michelle hier. Mijn gezicht zul je waarschijnlijk het minst voorbij hebben zien komen, want ik sta liever achter de camera dan ervoor. Dus, even voorstellen: Familie en kennissen noemen me Michelle, vrienden noemen me ook wel Gomez (Mies alsjeblieft niet, die hebben we ook al 1 bij paws ;) ). In december mag ik 29 kaarsjes uitblazen en een groot deel van die jaren heb ik doorgebracht in Eindhoven. Vorig jaar ben ik verhuisd naar Arnhem en inmiddels kan ik de Gelderse natuur echt niet meer missen. Mijn honden overigens ook niet. Via Sandra ben ik zo’n anderhalf jaar geleden terecht gekomen bij Paws Rescue Team en inmiddels mag ik mezelf daar de huisfotograaf noemen. Het is mijn passie om alle emoties (van hond én mens) en alle ontroerende, mooie, grappige eerste momenten vast te leggen. Zodat er een blijvende herinnering is aan de eerste stapjes op Nederlandse bodem en aan het eerste moment dat jullie je nieuwe gezinslid in jullie armen mochten sluiten. Maar… als je eenmaal betrokken raakt bij de honden rescue wereld, dan kun je zelf natuurlijk niet achter blijven.. En zo kwam mijn eerste hond ‘Mosa’ in mijn leven, en 6 maanden later… mijn tweede hond ‘Mable’ *oeps*. Niet via Paws.. nogmaals *oeps*. Want mijn hart was verkocht aan de Spanjaarden. Ook wel galgo’s, ook wel spaanse windhonden genoemd. Ik had de Italianen graag een kans gegeven, maar het karakter van de windhond bleek een perfecte match.. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. En nu, zou ik ze voor geen goud meer willen missen. Zij elkaar overigens ook niet; Jut & Jul, Dreamteam, 8 poten op 1 buik.. Het is vanaf dag 1 de beste match die ik me had kunnen wensen. Mijn eerste trip naar de rescuers in Italië moet nog plaatsvinden, wat ik in de nabije toekomst hoop te kunnen doen ( en dan niet terugkomen met een derde hond ;) ). Tot die tijd leg ik met alle liefde de aankomsten vast en kun je me daarnaast ook benaderen (en mijn werk bekijken) via mijn instagrampagina: itsgomiehomie Leuk je ontmoet te hebben, of anders..Tot ziens!

Jeroen de Vos

Jeroen de Vos

Taken Penningmeester

Wie ben ik Hoi, ik ben Jeroen en ik ben gebombardeerd tot penningmeester van de stichting. Ik werk inmiddels ruim 20 jaar in de administratieve sector, dus op zich was het ook wel een logische functie. Ik ben een aantal jaar als vrijwilliger werkzaam geweest bij een dierenasiel en van jongs af aan ben ik opgegroeid met een hond in het gezin. Eenmaal op eigen benen heb ik geen honden meer gehad, maar dat is meer uit praktisch oogpunt.

Dennis Ruiter

Dennis Ruiter

Taken webmaster

Baasje van Guus

Wie ben ik Hoi Ik ben Dennis en verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de website. Wij hebben labradoodle Guus als lekker knuffeldier. Daarnaast hadden wij Tom. Tom was een kruising tussen een herder en labarador. Tom was een 2e kans hond. Gered uit Frankrijk, waar hij 5 jaar aan de ketting op een erf had gelegen. Met veel liefde en aandacht is Tom de liefste hond ter wereld geworden en heeft een heel fijn leven gehad. Ook Guus is eerst van andere baasjes geweest en toen hij 1 jaar oud was, heeft hij ons gezin verrijkt. Dus wat dat betreft erg begaan met het lot van honden en bereid om ze een goed thuis te bieden. Omdat Wim niet alles kan, heeft hij mij gevraagd om de website te doen en natuurlijk wilde ik dat. Ik hoop dan ook dat jullie net zo enthousiast zijn over het resultaat als wij. Maar dat is niet het belangrijkste. Dat zijn de honden. Die verdienen een goed thuis en ik ben er van overtuigd dat dat gaat lukken.


Naomi Reiman

Naomi Reiman

Taken Screening en nazorg

Baasje van Molly

Wie ben ik Ik ben Naomi een grote dierenliefhebber, altijd opgegroeid met dieren honden, katten, geitjes, hamsters en noem het maar op. Nadat ons vorige hondje Cindy overleden was miste ik een maatje en de wandelingen met een hond, en besloot op zoek te gaan naar een andere hond. In november 2019 heb ik onze hond Molly uit Italië geadopteerd via een andere stichting , en ben daar vrijwilliger geweest met allerhande taken maar voornamelijk als chauffeur en screener. Daar heb ik bijna iedereen ook leren kennen die nu bij Paws Rescue Team vrijwilliger zijn. Met Wim,Brenda en Sandra heb ik ritten naar Italië gemaakt om de hondjes te gaan halen en weer naar Nederland te brengen. In Calabrië leer je alle rescuers kennen, als je daar bent weet je dat je “iets” wilt doen, je kan het je niet voor stellen hoe schrijnend het daar is, als je er nog nooit bent geweest. Vorig jaar heb ik mijn diploma vakbekwaamheid honden en katten gehaald. Sinds vorig jaar juli heb ik ook 2 kater broertjes geadopteerd uit Calabrië Sam en Moos vanaf moment 1 ging dat heel goed met Molly samen, soms spelen ze vrij wild en het zorgt voor hilarische momenten. Helaas ben ik niet altijd even actief bezig omdat ik MS heb maar ik doe wat ik kan. Als het nodig is doe ik huisbezoeken als er problemen zich voordoen bij de adoptiehond om samen te kijken wat we kunnen doen om een situatie te verbeteren. Verder help ik als het nodig is met het screenen en nabellen en het verzamelen van spullen voor de stichting en natuurlijk als ik kan ben ik aanwezig bij de aankomsten van de hondjes. We hebben een fijn warm team van vrijwilligers en is er goed contact met elkaar. Inmiddels vrienden voor het leven omdat we allemaal voor hetzelfde doel gaan, hondjes redden en ze een goed leven geven bij een lief baasje waar ze onbezorgd kunnen leven!

Sandra Kraakman

Sandra Kraakman

Taken Secretaris, Social media, Screening

Baasje van Fien, Guus en Georgie. Oppasoma van Scottie, Luuk en Chip

Wie ben ik Mijn naam is Sandra, en ik ga proberen om een handje te helpen met de social media en screening voor Paws Rescue Team. Wij kwamen met de rescue hondjes in aanraking toen we een nieuw maatje zochten voor onze Guusje. De vorige hond Toby was al een paar jaar geleden overleden en manlief Peter en ik waren wel weer aan een nieuw gezinslid toe. We vonden onze Fien bij een stichting die puppies redt in Italië en waren op slag verliefd. Omdat ik ook wel nieuwsgierig was hoe het er in Italië aan toe ging heb ik mijzelf opgegeven als chauffeur en heb enkele ritten naar Italië mogen doen om met een bus vol puppy’s en rescue honden naar blije nieuwe baasje in Nederland terug te keren. Elke trip is er een met een lach en een traan, een heleboel lebbers en knuffels, vermoeidheid en ook juist heel veel energie, onverwachte acties en vooral van een heleboel liefde van allemaal fantastische vrijwilligers voor de straathondjes van zuid Italië. Niks dankbaarder dan een filmpje krijgen van een eerst zo ongewenste hond, die nu blij en vrolijk bij een nieuw baasje in Nederland door het bos huppelt of lekker op de bank naast de baas ligt. En eenmaal besmet met het rescue-virus, blijf je je ervoor inzetten. Paws Rescue Team, een fantastisch initiatief en ik ben blij dat ik mag mee helpen!

Gwendela

Gwendela

Taken: Nazorg; Gastgezin, Duizendpoot

Baasje van: Rover, Ravi & Reggy, Junior en Delta

Over: Heii hoii, ik ben gwendela. Ik ken wim doordat ik in 2021 2 hondjes vanuit Italië heb geadopteerd en ik Wim en Sandra bij de aankomsten zag. Nadat ik de hondjes geadopteerd had heb ik met Sandra contact gehouden en die vertelde dat er plannen waren om een eigen stichting te beginnen. Ik wou gelijk gastgezin worden alleen mijn vriend nog niet. Na lang zeuren stemde hij er eindelijk mee in. Niet lang daarna kwam ons eerst opvanghondje. Na dit ervaren te hebben was er iets in mij dat toch meer voor de stichting wilde doen (helemaal aangestoken met rescue-koorts). Toen heb ik mijzelf aangemeld als vrijwilliger. Ik ben opgegroeid met honden en heb nooit in mijn leven geen hond gehad. Toen ik dus ging samenwonen moest er gelijk een hond komen. Wij hadden Rover al geadopteerd als vriendje voor de andere hond van mijn ouders. Ik zag op Facebook dat zijn broertje Ravi nog niet geadopteerd was en had altijd een zwak voor het lieve koppie van Ravi gehad. Dus we besloten deze lieve schat te adopteren. Ik ben blij dat ik deze fantastische stichting kan helpen.

Freddy Dijksterhuis

Freddy Dijksterhuis

Taken: Duizendpoot

Baasje van: Bongo en Lady

Wie ben ik Ik zat eerst bij een ander team waar ik de vrijwilligers van Paws Rescue Team heb leren kennen. Ik wist toen nog niet hoe begaan deze groep met de hondjes is. Maar de liefde die zij aan deze dieren geven was voor mij de reden om te vragen of ik bij hun vrijwilliger mocht worden. Zelf heb ik twee schatten van honden die mij zoveel liefde geven dat ik iets extra’s wil doen om deze rescues uit Italië een fijn plekje te geven. Ik ben heel warm door hun ontvangen deze groep die zeer hecht samen werken en alles voor de dieren over hebben.

Zoë Okkinga

Zoë Okkinga

Taken: Social media, marketing, gastgezin

Over Mijn liefde voor honden begon met Duchess, mijn Golden Retriever uit mijn jeugd. Later werd ik de vaste oppas voor Beer, de leukste labrador ooit, die nog steeds wekelijks over de vloer komt en met wie ik nog vaak op pad ga. Daarnaast zet ik mijn kennis over social media en marketing in voor Paws rescue team en ben ik meerdere keren onder gepist op aankomstdagen (je moet er wat voor overhebben, gestresste hondjes uit een auto tillen is niet geheel risicoloos)... Ik probeer donaties in te zamelen in de vorm van centen of producten die we kunnen gebruiken binnen de organisatie. Onlangs ben ik voor het eerst gastouder geweest voor een hondje uit Zuid-Italië. Deze ervaring heeft me nog meer inzicht gegeven in de behoeften en uitdagingen van honden die op zoek zijn naar een nieuw thuis want ik deel de missie van de organisatie "every dog deserves a home". Oh en, My boyfriend is a ten BUT he's a cat person.... Dus mijn harige viervoeters thuis zijn de katten Mio & Marley, die ookal geef ik het niet vaak/graag toe, ook een speciaal plekje in mijn hart hebben veroverd.

Caroline van Leuven

Caroline van Leuven

Taken: Duizendpoot

Over: Ik ben Caroline, en mijn pad kruiste dat van Paws Rescue Team dankzij het Facebook-algoritme. Toen ik een bericht tegenkwam waarin gastgezinnen werden gezocht, heb ik mij aangemeld. Vanaf het eerste contact viel me op met hoeveel liefde en zorgvuldigheid Paws Rescue Team doet wat ze kunnen om een veilig en warm thuis voor de Italiaanse zwerfhondjes te vinden. Inmiddels drie gasthondjes verder, ben ik als een blok gevallen voor de mensen en hondjes van Paws Rescue Team. En zie ik ook hoe veel werk, tijd en geld het kost om te kunnen doen wat zij doen! Nu help ik waar en wanneer ik kan. Zelf deel ik mijn huis met Leia, een poes uit Egypte, die als cat nanny graag een oogje in het zeil houdt.

Nickie Slager

Nickie Slager

Taken: Duizendpoot

Baasje van: Floki, Kyra, Dani, Missy en Roos

Over Hi allemaal! Ik ben Nickie en ben met mijn 8 jaar (dd sep 2023) de jongste vrijwilliger van Stichting Paws Rescue Team. Vanaf mijn geboorte ben ik opgegroeid met honden thuis. Eerst drie, nu hebben wij er zelfs vijf (allemaal buitenlandse) en vaak nog een opvang hondje(s) erbij. Met de paplepel ingegoten zeggen ze dan of gewoon dna. Ik ben dan ook echt gek op hondjes en vind het leuk om met ze bezig te zijn. Opvanghondjes helpen met wennen in Nederland en oefenen met onze eigen hondjes. Maar ook onze rescuers en hondjes in Italië helpen. In Italië zult u dan denken?! Klopt, ik ben namelijk al twee keer mee naar Italië geweest! Een keer met mijn ouders en broer en een keer met mijn vader en twee andere vrijwilligsters. Het liefste zou ik elke keer meegaan, maar helaas moet ik meestal naar school (waar ik het niet mee eens ben...). De rescuers bezoeken en vooral heel veel hondjes zoveel mogelijk knuffelen. Pups of volwassen en kleine of grote honden, mij maakt het niet uit. Ook zult u mij zien bij de aankomsten van de hondjes, waar ik graag help met hondjes knuffelen en allerlei andere dingen. Ik hoop u snel bij een aankomst te zien, als u uw nieuwe hondje komt ophalen.Onze eigen (rescue) honden

Kyra

Mama van Dani en roedelbewaker, daarnaast leerling eenden vanger (heeft nog veel lessen nodig)

Dani

Dochter van Kyra en assistent troublemaker

Floki

Griekse god en bodyguard

Missy

Queen en Baasjes Droppie

Guusje

Zwemcoach en eenden vanger (geen succesvolle, maar 12/10 voor de inzet)

Fien

Italiaanse schone en hoofd troublemaker

Georgie

Casanova, charmeur, echte Italiaanse playboy

Scottie

Piepbeest van Fien en racemonster 

Luuk

Echte Italiaanse signore

 

Reggy

 

 Roos

Fosterfail eerste klas

Guus

Ballen inspecteur en slaapkop

Pip

Romanian Devil; zandmonster

Junior

Paws security & Mascotte

Molly

Italiaanse Bella Donna

Bongo en Lady

Brabantse party animals

 

E-mailen
Map