Every dog deserves a good home               
 
 


Paws Rescue Team; voor adoptie van zwerfhond en puppy

Welkom op onze site

Wij zijn een jonge Stichting die zich inzet voor (zwerf)honden in Italië en er voor willen zorgen dat zij in Nederland een goed huis krijgen bij een adoptant. Dit doen wij allemaal op vrijwillige basis en uit pure liefde en passie voor honden.

Wij proberen op onze site u zo goed mogelijk over de honden te informeren. Wat het inhoudt om een hond uit het buitenland te adopteren, hoe adoptie in zijn werk gaat, nuttige informatie en nog veel meer.

Benieuwd naar onze te adopteren honden? Kijk dan op onze pagina “te adopteren honden”. Mogelijk staat uw toekomstige trouwe maatje er tussen.Valerie heeft hulp nodig!

Een telefoontje in de vroege ochtend. Een hondje aan de kant van de weg. Waarschijnlijk gedumpt, aangereden en achtergelaten aan de kant van de weg.... gewond.
Onze rescuer ging haar natuurlijk ophalen maar het was erg, erger dan verwacht. Een hele nare breuk aan de voorpoten en een kapot oogje.
De specialist op 2,5 uur rijden heeft haar geopereerd. Het was een moeilijk te repareren breuk. En ook een hele dure operatie (2.150 euro). Dat is heel veel geld. Teveel voor onze rescuer; teveel voor ons.... Dus willen wij om jullie hulp vragen. Kan jij iets missen voor kleine Valerie? Elke kleine bijdrage maakt een groot verschil.

Alvast bedankt namens Valerie, de rescuers en namens ons.. U kunt doneren via onderstaande QR code.

Valerie 1
Valerie 1
Valerie 2
Valerie 2
Valerie 8
Valerie 8
Valerie 7
Valerie 7
QRcode paws
QRcode paws
Valerie 10
Valerie 10
Valerie 4
Valerie 4
Valerie 5
Valerie 5
Valerie 3
Valerie 3
Valerie 6
Valerie 6
Neem een kijkje op onze site en als er ergens vragen over zijn of mist u iets op de site, laat het ons dan weten via het contactformulier.


Veel plezier op onze site!
E-mailen
Map